FRISKE INFO
Nyheder fra Meiniche til dig og din bil
 

Little Big Help.
Vi støtter ørkenløbet LittleBigHelp, og hjælper udsatte gadebørn i indien til bedre levevilkår.
En god kunde, og ven af huset, Tommy Jacobsen, Invita Ålborg, løber 1250 kilometer inden han
i ialt 5 løb af 
250 km i 5 verdensdele, når de 1250 kilometer. Det vil vi meget gerne støtte op om.
I 2019 er næste løb allerede planlagt.

Vil du også være med - så skaber jeg gerne kontakten til Tommy Jacobsen.
Erhvervsmanden der løb 100 Marathon på 100 uger. Kontakt Jesper Meiniche 40503033
Ring og gør en lille forskel for dig selv - en stor forskel for mange små...

Little Big Help

0TB372CAVB3Y0RCAW54BT8CA2MJ9G3CA0KQFO0CAXEVI46CA6PAU9WCAJUHJ0YCAS57NHGCAYOWMTWCA0VLO0BCA0W6E31CATAT2VECA2M13ZLCA3DBPLECA26WOYVCA7S05ZVCAVJETANCAE6NZVHCAQ4YU9G
Vi er nomineret til Byens Bedste Bilforhandler 2018

Det glæder vis os meget over. Stor tak til dem der har nomineret os, men ikke mindst
massiv tak til mit dygtige team af servicemindede medarbejder der hvad dag kæmper en
kamp for at gære dagen bedre end den forrige,  til glæde for vore tusindvis af glade kunder.
 

Vi håber du vil støre os og linke herhen og give din stemme med...

Byens Bedste Bilforhandler MeinicheJM billede 2

Tusind tak!!


Et helt nyt Meiniche.dk er under udarbejdelse, det blir godt!

Nyt meiniche dk snart klar

 

 


Kære Meiniche kunde.

 

 

 

Vi er klar til at betjene dig!

De kommende måneder bliver et længe næret ønske om bedre trafikforhold omkring den
nye bydel Hostrups indfriet.

Vi er så heldige at være en del af det nye ”Hostrups” med indfaldsvejen til byens centrum og den nye motorvej lige i nærheden. Vi venter nu blot på, at de sidste brikker falder på plads, så alle faciliteter bliver let tilgængelige.

Med vores nye indkørsel på Jens Baggesens Vej bliver der bedre plads i værkstedsgården og flere   P-pladser til rådighed for dig.

Vi får indkørsel til salgsafdelingerne fra Stationsvej sammen med vores naboer, Politihovedkvarteret og Holstebro Auktioner – og udsigt til det nyopførte Aktivitetscenter, Center for Sundhed, ATP Udbetaling Danmark og ikke at forglemme Gråkjær Arena. Vi går en spændende fremtid i møde.

Til- og frakørsel forbedres med udvidelse af arealet foran salgsafdelingen og der bliver markant flere P-pladser til nuværende og forhåbentlig flere nye kunder.

Der bliver god plads til udstilling af nye KIA modeller og brugte biler.


Alle vore medarbejdere står klar til at modtage dig og vil med glæde opfylde dine ønsker. Er du på udkig efter en ny KIA eller måske en god brugt, servicering eller reparation eller bare en god bilsnak og et godt råd, står de klar til at hjælpe dig.

 

 

 

Det allervigtigste for vore kunder må være professionelle medarbejdere, også i salgsafdelingen. Her kan vi med glæde fortælle, at vi har to i branchen meget kendte – og ikke mindst anerkendte – medarbejdere.

HENRIK SØRENSEN, der i en lang årrække har betjent Peugeot ejerne og det seneste år KIA kunderne hos Meiniche. STEEN JØRGENSEN, der efter nogle år på andre poster i branchen, er tilbage hos os. De er begge topprofessionelle og har det, der skal til, for at vore kunder kan føle sig trygge og velkomne, hvad enten de ønsker at købe eller privatlease ny bil eller måske erhverve sig en af vore gode brugte.

Vi har fået 3 helt nye KIA modeller, som vi glæder os til at præsentere.

 

 

 

Den nye KIA Niro hybridbil der kører på el og benzin, der bekræfter at KIAs teknologiske udvikling er foran mange af kollegerne. Samt 2 spritnye modeller i ”micro” og ”mini klassen” KIA PICANTO OG KIA RIO.

Helt nye koncepter, der har flyttet disse i forvejen populære modeller en klasse op, både på kvalitet, teknik, sikkerhed og rummelighed, uden at det prismæssigt medfører udhuling af tegnebogen.

Begge modeller er foruden det i forvejen omfattende sikkerhedsudstyr nu med AUTOMATISK BREMSEFUNKTION som standard, hvilket ikke mindst FDM lovpriser. Også her er vi foran på point.

 

 

 
KIAs øvrige modelprogram, KIA CEED, KIA VENGA, KIA SPORTAGE, KIA SORENTO og KIA OPTIMA er opdateret med en række forbedringer – også uden det har påvirket priserne, og vi har markedets længste fabriksgaranti på hele 7 år.

 

 

De 7 års NYBILGARANTI (max. 150.000 km) fortsætter uændret, ikke mindst fordi det efter en årrække har vist sig, at KIA kvaliteten er i top. Faktisk er der i gennemsnit kun ÉN REKLAMATIONSFEJL på en KIA hvert 3. år.

Den lange garanti betyder, at en KIA-ejer f. eks. kan køre i sin bil i 5 år - 100.000 km – og sælge den med 2 års nybil garanti (rest 50.000 km), når den skal udskiftes til en ny KIA.

Spådommen om, at de mindre biler vil falde mest i pris er gjort til skamme. De seneste opgørelse fra Bilbasen viser, at der er stor efterspørgsel efter netop disse bilstørrelser som nr. 2 bil eller job bil. Brugtbilpriserne er stigende, særligt når der følger nybil garanti med i købet.

Vi mangler konstant brugte PICANTO OG RIO, så kom bare ind og få en god pris, hvis du går i skiftetanker.

 

 

Hvordan du ønsker at erhverve din næste KIA er helt op til dig. Vi er klar til alle former for finansiering, kontant, købekontrakt med eller uden udbetaling (efter kreditvurdering), privatleasing eller erhvervs og flexleasing samt serviceaftaler og forsikringer til meget konkurrencedygtige priser.

 

 

     Vi glæder os til at høre fra dig!         – der er altid frisk kaffe på kanden.

 

 
 

 

 

Copyright © 2017 Meiniche A/S, All rights reserved.
Denne mail er sendt fra KIA afdelingen hos Meiniche.

Vores kontaktinfo:

Meiniche A/S

Jens Baggesens Vej 3-5

Holstebro 7500

Denmark


Add us to your address book


Email Marketing Powered by MailChimp

Det handler om din sikkerhed!
JM billede 2
SIKKERHED FREM FOR ALT.
HER FÅR DU 100,- GODE GRUNDE TIL AT BOOKE
EN TID PÅ VORES VÆRKSTED I DAG!
Hjulbolte
De seneste dage/uger  har politiet, i flere kredse landet over, fået en række anmeldelser om farligt hærværk. Der er åbenbart nogen der – for morskabs skyld – løsner bolte på bilers hjul, formodentlig uden at de er bevidste om hvor fatale konsekvenser det kan have for både bilens chauffør og medtrafikanter.
Lad din lokale Bayern AutoGroup-forhandler hjælpe med at sikre din bil!
En let og enkel måde at sikre bilen på, er ved at benytte låsemøtrikker, som ikke kan skrues løs med almindelige hjulnøgler. Book tid i dag på dit lokale Bayern AutoGroup-værksted.
Du sparer 100,- hvis du er abonnent på vores nyhedsbrev!
Du får naturligvis en fordel som fast abonnent, så vi skifter lige nu din bils hjulbolte for bare kr. 695,-. Normalprisen lyder på kr. 795,-
Book din tid nu!
http://link.globasemail.com/?6b7bd237-3a8210ff-17ab833a-e281a316


 
 
 
 
brugt kia sort
 
Vort koreanske bilmærke KIA stormer frem. Ikke bare på verdensplan men også i Danmark.
Derfor øger vi hos Meiniche aktiviteterne og satser yderligere og meget markant på KIA, der på mange punkter skiller sig ud fra øvrige biler på markedet.
Blandet andet med yderst veludstyret biler og frisk nyt design og ikke mindst en kvalitet, der gør det muligt , at fabrikken giver hele syv års garanti på alle KIA-modeller på markedet.

- KIA høster igen og igen store roser mange steder i verden. Således er KIA for eksempel i år løbet med førstepladsen i en prestigefyldt amerikansk
kvalitets analyse, og har dermed for første gang i 27 år givet baghjul til langt dyrere mærker, fortæller salgschef Ole Navntoft fra Meiniche Holstebro.
Den anerkendelse kom få uger efter det tyske magasin Auto Motor und Sport afsluttede en test af en KIA Sportage over to år og 100.000 km – uden at finde én eneste fejl.
KIA har i år 20 års jubilæum i Danmark, og salget slog sidste år rekord med 11.180 biler. Intet tyder på, at denne stigning i salget af KIA-biler stopper.
På verdensplan ligger Hyundai/KIA-koncernen i top 5 på salget af biler, og det er også KIA´s ambition at nå højere end sidste års samlede ottendeplads
her i Danmark.
Mere fokus på KIA hos Meiniche betyder samtidig et farvel til bilmærket SEAT, som fra udgangen af 2016 ikke længere forhandles af Meiniche.

Tusind tak!
Vi siger SEAT i Danmark og SEAT kolleger i hele Danmark tusind tak for et rigtig godt samarbejde gennem årene.
SEAT er rigtig fine biler, men for
Meiniche er KIA dog klart størst, og det var vi vagt at satse på, siger dir. Jesper Meiniche, der forventer et salg på ca. 13-14.000 nye KIA-biler i 2017 i Danmark, bl.a. ved at præsentere adskillige KIA nyheder.
KIA teamet hos Meiniche Small
 
- Vi har valgt at satse 100% på KIA, da begge mærker langt hen ad vejen henvender sig til de samme kunder. Vi tror på, at vi vil blive endnu
bedre til at tage hånd om vore kunder, når vi går all-in på det ene bilmærke og dermed bliver et KIA-center for hele Midt-/ og Vestjylland,
forklarer salgschef Ole Navntoft.

Meiniche vil efter 31. december stadig kunne servicere SEAT-biler helt efter SEATs serviceforskrifter - dog ikke som et autoriseret SEAT-værksted.
 
Fremover vil Meiniche være: 

brugt kia sort • Autoriseret KIA salg- og KIA servicepartner
brugt bmw sort• Autoriseret BMW salg- og BMW servicepartner - som en del af Bayern AutoGroup.
image026• Meiniche Brugt - Forhandler af ALLE brugte biler, Flexleasingbiler, samt serviceværksted.
Yderligere oplysninger kan fås hos:
Ole Navntoft, salgschef, Meiniche A/S
Tlf. 9610 1176
 
  
 
Meiniche udvider igen besætningen i salg!

Velkommen til Henrik Sørensen, et kendt ansigt i byen i den grad!

 Henrik Sørensen Bilrådgiver


Salgsafdelingen for KIA og Meiniche Brugt udvider fra nytår
med en erfaren sælger. 49 årige Henrik Sørensen starter ud med at tage
mod kunder allerede fra søndag den 3. januar, hvorefter han vil være at
finde som fast mand på sælgerholdet hos Meiniche.

Henrik Sørensen er en særdeles dreven mand i bilbranchen og med stor
indsigt i rigtig mange bilmærker. Tilbage i 1984 startede Henrik på lageret
hos Ford i Holstebro, og lige siden har han så godt som nonstop haft biler
eller værkstedsarbejde i hænderne – også med salg hos Ford, siden hos
Peugeot og senest hos Citroën.

Henrik Sørensen glæder sig meget til at skulle sælge både KIA og 
brugte biler.

”Det bliver meget spændende at stifte bekendtskab med de smukke og
snusfornuftige KIA’er med imponerende
7 års lang garanti”, siger
Henrik Sørensen, der også ser frem til at blive 
en del af Meiniche.

”Huset er et spændende multimærke-hus fyldt med flere gode kolleger
fra branchen og nye knalddygtige folk”, siger han.

Privat er Henrik Sørensen gift, har tre børn, er bosiddende i Holstebro og
bruger en stor del af sin fritid i kajak på Vandkraftsøen og på løbeture i
skovene omkring byen. 

Ny salgskonsulent i BMW-afdelingen

37-årige Lars Ejner Odgaard Boesen er netop tiltrådt stilling som
salgskonsulent hos Bayern AutoGroup i Holstebro.

Her skal han være med til at begejstre og servicere kunderne i den meget positive
udvikling, som BMWs brand i øjeblikket oplever i Danmark.

Han kommer fra et tilsvarende job hos BMW, Bayern AutoGroup, Silkeborg,
(der nu er lukket) i Bilernes Hus, og skal fremover betjene BMW-kunderne i vort
naturlige markeds område.

Primært en større satsning på BMW Premium Selection.
Således finder du nu altid 30-40 nyere brugte BMWer hos os
her i Holstebro – se dem!

Lars Ejner Odgaard Boesen er født ind i autobranchen, idet hans forældre drev
vognmandsforretning i Thorning ved Kjellerup, og han selv begyndte som selvstændig i byen
med salg af biler i 2006. Han valgte i 2012 at afhænde sin ejerandel af forretningen og blev
salgskonsulent i Danmarks største BMW Forretning Bayern AutoGroup, før han kom til
os i Holstebro, som nu er en del af gruppen.

 - Jeg er rigtig glad for at komme til Holstebro og sælge markedets bedste bilmærke.
Det er en stor udfordring for mig, idet kunderne fra denne del af Danmark passer til mig
som person. De er virkelig interesserede, og de har et stort engagement.

Lars Ejner Odgaard Boesen er gift og har et barn, men familien venter forøgelse til januar
i Kjellerup, hvor de bor. Privat bruger han meget tid på socialt samvær med kammerater,
familie og venner - samtidig med branchens udvikling, som optager ham meget.


Ny salgschef  hos Meiniche og Bayern AutoGroup. Holstebro er journalist

Ole Navntoft Salgschef Meiniche 

 48-årige journalist Ole Navntoft er tiltrådt som salgschef hos Meiniche.

Ole Navntoft har taget et usædvanligt spring fra en stilling som kommunikationschef
i Kystdirektoratet i Lemvig til nu at sælge biler hos Meiniche.

- Jeg har aldrig før prøvet at sælge, men jeg er vant til at tale med folk på alle niveauer.
Derfor kan jeg møde dem i samme højde, og det er med til at give kunden tryghed.
For det handler jo ikke om at sælge en liter mælk.
En bil er for de fleste en stor investering, siger han.

Men salg af BMW, KIA og brugt-biler bliver ikke det eneste, for Ole Navntoft skal
også stå for intern kommunikation, marketing, deriblandt en større synlighed på nye
platforme som f.eks. de sociale medier.

Før stillingen i Kystdirektoratet har Ole Navntoft arbejdet som reporter og studievært
på bl.a. Danmarks Radios P4 og TV-Avisen. Privat bor Ole Navntoft i Holstebro med
sin kone, det sidste hjemmeboede barn og to hunde, skægt nok kun 3 huse fra
Jesper Meiniches adresse …og hund.

Kom ind og møde Ole Navntoft, han gir en kop kaffe! 

 

Nye regler for reklamationsbehandling!

Fra d. 1. oktober skal alle erhversdrivende have et link på deres hjemmeside, så forbrugeren ved hvor de kan klage. 
I vor branche hedder linket: www.bilklage.dk Hermed oplyset vi vejen til din mulighed for at klage, selvom vi da stærkt satser på at have betjent dig
fair og ordentligt, samt leveret dig en bil/ydelse der lever op til det den lover.

Reglen er. og den er hermed offentliggjort på meiniche.dk
Det vil sige, hvis du driver en forretning, hvor du sælger, reparerer eller servicerer biler til forbrugere, er du omfattet af den nye lov, og vi vil anbefale, 
at du inkluderer et link til Ankenævn for Biler: (www.bilklage.dk), på din hjemmeside. Hermed gjort, orden i tingene.

I forbrugerklageloven bliver det indskærpet overfor erhvervsdrivende, at deres hjemmeside skal indeholde information til forbrugerne om, 
hvordan de kan indgive eventuelle klager.

Derudover indeholder den nye forbrugeraftalelov et krav om, at en forbruger skal oplyses om muligheden for at angive en klage hos ankenævn for biler, 
hvis en forbrugers klage afvises, helt eller delvis af den erhvervsdrivende.

Det siger loven: 
§ 4. Erhvervsdrivende skal give forbrugerne information om det alternative tvistløsningsorgan, jf. stk. 3, hvortil forbrugeren kan indbringe en tvist mellem den 
erhvervsdrivende og forbrugeren. Informationen skal indeholde oplysninger om tvistløsningsorganets adresse og hjemmeside. Informationen skal være klar, 
forståelig og lettilgængelig på den erhvervsdrivendes hjemmeside, hvis en sådan findes, og, hvis det er relevant, i de generelle aftalevilkår.

Læs mere her:
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=169709

 

 

 

Det store spring

JOBNYT, Holstebro

Ole Navntoft er ikke bange for at prøve noget nyt.
Har skiftet fra at være elektronikmekaniker over journalistik
og kommunikation til nu at lede salgsorganisationen og sælge biler....

Læs videre...

 

 

Gør det bevidst anderledes

ERHVERV, Bergske Medier

»Vi har altid gjort tingene meget anderledes. Så det var et klart mål at
søge efter en medarbejder, der var anderledes end en bilsælger med
tyve års erfaring.« Forklarer autoforhandler Jesper Meiniche om den
utraditionelle profil til en bilsælger, som Ole Navntoft besidder.

Han har store forventninger til en alternativ markedsføring af bilhuset,
der sælger mærkerne BMW og KIA, samt brugte biler.

»Det handler om at tænke markedsføring ud af boksen.

Læs videre...

 

 

Nyt spændende Meiniche initiativ

Få 2.500 kr. til din første bil!
Meiniche indgår nyt samarbejde med 7 udvalgte kørelærere i Lemvig, Struer og Holstebro.

Nu kan køreskoleelever for første gang spare op til en bil, mens de får køretimer i skolevognen.
7 udvalgte kørelærere kan som de første tilbyde sine elever en prisreduktion ved køb af bil.

Bilhuset Meiniche i Holstebro har etableret et tættere samarbejde med kørelærerne i det naturlige område.
Det er Hennings Køreskole i Holstebro, Jørgens Køreskole i Lemvig, Køreskolen Frank og Erik i Holstebro,
Struers Køreskole, Struer og Trafikskolen Holstebro.

Firmaet Meiniche benævner initiativet ”Kørelærer Konceptet” , hvor alle elever hos de 7 udvalgte kørelærere
får overrakt et gavekort på 2.500 kr. af deres kørelærer til det hjælp ved køb af bil uanset om de vælger
BMW, KIA, SEAT eller en nyere brugt bil hos forhandleren.

Til gengæld håber Meiniche at få fortalt den sjoveste historie fra kørelærertimerne på de sociale medier.

Meiniche A/S vil det første år investere omkring 150.000 kr. i de udvalgte køreskolers elever.

Konceptet vil konstant blive opdateret og udviklet det kommende år.

Her kan du finde de 7 kørelærers websites:

http://www.henningskoreskole.dk
http://jorgenskoreskole.dk
http://www.frankogerik.dk
http://www.struerskoreskole.dk
http://trafikskolen-holstebro.dk

Konceptet har sit eget site på Facebook "2500"

 

 

Stafet For Livet

 
Stort til lykke til alle, der bidrog i Stafet For Livet, der for første gang blev en realitet i Holstebro. 
Premieren blev imponerende med 31 hold og 1048 aktive deltagere som bidrog med deres
indsats plus alle frivillige omkring arrangementet, der skaber yderligere fokus i kampen mod kræften.
Respekt for jer - hver især.
 
Som sponsor er vi glade for at vi kunne bidrage. En god kunde kontaktede os og Team Morfar
omsatte deres aktivitet og indsats til penge til Kræftens Bekæmpelse.
 
Især bemærkede jeg også Søren Gades stærke ord ved arrangementet, hvor han talte til alle med sin fightertale.
Det gjorde meget stort indtryk på mig - og huskes. Til lykke med succes´en.
 
Kom igen til næste år. Det gør vi.
Succes skaber succes. Det bedste udgangspunkt for livet, for mennesker, for virksomheder.
 
 
Jesper Meiniche
Meiniche Holstebro

Stafet for livet Søren Gade
Foto: Stafet For Livet, Åbningstale Søren Gade.

 

   

Smileylogo jpeg

 

Her kommer nyhedsforum for Meiniche, med emner og 
artikler der er aktuelle for tiden her og nu.

Kom til Black Friday-dage 27-28-29 nov. hos Meiniche!

SORT SNAK

- m a s s e r  a f  s o r t  weekend s n a k !  

 

Vi varmer op den 27. november, hvor vi står med dejlige KIA biler hos
ToysRus i Bilkakvarteret og inviterer dig ...til et par gode Black-dage 
d. 28 & 29 november kl. 13-16 hos Meiniche
, hvor vi i Kia-forretningen  
byder på dejlig sort kaffe og sort lakrids til ganen.

bund