Skip to main content

Konkurrence

At medvirke til et bedre miljø og et bæredygtigt klima har vi forfulgt siden, og det fortsætter vi ufortrødent med. Organiseret affaldssortering og opdeling af brugte materialer til genbrug foregår gennem autoriserede kanaler – f.eks. Stena, som vi har entreret med i flere år.

Overskrift

Meiniche A/S er en moderne bilvirksomhed med klassiske værdier. Vi leverer og servicerer biler og komponenter til bilmærkerne BMW og KIA. Nærværende miljøpolitik gælder for hele vores organisation og sætter rammen for det overordnede miljøarbejde. Meiniche A/S forbedrer løbende sin miljømæssige præstation.

Vi fremmer en bæredygtig udvikling i samfundet for at forebygge forurening og fjerne uønskede påvirkninger af miljøet.

Vi optimerer energiforbrug, affaldsproduktion og reducerer forbrug af faremærkede kemiske hjælpestoffer.

Vi sikrer, at vores indsats resulterer i løbende og målbare miljøforbedringer.

Vi sikrer, at vores aktiviteter planlægges og udføres under hensyn til det enkelte menneske, arbejdsmiljøet og omgivelserne.

Vi sikrer, at vi efterlever den internationale standard ISO14001 samt miljø- og arbejdsmiljølovgivning og andre miljørelevante krav fra BMW og Kia.

Vi sikrer at de biler vi sælger og servicerer forurener mindst muligt ved at udføre vores arbejde ordentligt.

Miljøpolitik sidst opdateret 23/6-2017.

Sidste Miljøaudit ISO 14001 er bestået 28/2-2020

Vi tager miljø alvorligt

Beslutningen om at medvirke til et bedre miljø er ikke af nyere dato hos Meiniche. For mere end 30 år siden forærede vi alle vores kunder en solid indkøbspose af kanvas til erstatning for plasticposerne, der allerede dengang udgjorde et problem for naturen.