® Firmaet der aldrig sover  

Meiniche og Bayern Autogroup. Holstebro er et 3.400 m2 stort multi-bilhus fordelt på to nybilmærker BMW og KIA, samt to brugtbil afdelinger.  Meiniche Brugt/KIA NEXT og BMW Premium Selection.
Tag et smugkik på vores helt nye profilmagasin!

Vore nybilmærker har til huse i hvert sit miljø tæt på byens centrum. Forretningen er delt op i flere forretninger på samme adresse: Meiniche KIA og Meiniche-brugt (Primært KIA NEXT og andre mærker) Bayern AutoGroup. Holstebro – nye BMW og brugte BMW Premium Selection. Mere end 100 meter biludstilling fyldt med dejlige oplevelser – dit eventyr kan begynde.


Meiniche & Bayern AutoGroup

Hos os finder du nybilbilforretninger på én adresse, samt ét samlet fantastisk populært eftermarked, der tilsammen repræsentere vort varemærke “Firmaet der aldrig sover” ® – Vi er en virksomhed med multibrand forhandling af flere bilmærker. KIA og BMW. Hvert mærke har herudover hver en brugtbil forretning. Du finder os på Jens Baggesens Vej 5-7, 7500 Holstebro.

Vore showrooms i flere planer er udvilket i takt med importørerne KIA Motors Europes CI og BMWs Europæiske standarder for Ci (Corporate Identity)

KIA og BMW har nu fået til huse på én 140 meter lang facade, ud mod Holstebro´s nye vækstområde, hvor TTH Arena, det nye Sundheds Center og regionens nye store Politihovedkvarter også ligger.
Holstebro Motorvejen, der netop er åbnet, med afkørsel nr. 22. mod Meiniche…

Ekstern vision

Vi ønsker at være kundernes foretrukne valg ved køb og servicering af bil, fordi vi leverer oplevelser af høj kvalitet, er troværdige og udviser oprigtig interesse for vore kunder.

Intern vision

Vi ønsker et stærkt team af stolte- og loyale medarbejdere med høj faglig kompetence, der udviser gensidig respekt og omsorg for hinanden og virksomhedens holdninger til troværdighed, kvalitet og ikke mindst langvarige kunderelationer.
Firmaet der aldrig sover støtter Kræftens Bekæmpelse på en fast aftale, år for år.
Vi må alle gøre noget for sagen, vi kender alle nogen der har måtte tabe livet til kampen mod kræft. 
Miljøpolitik

Meiniche A/S er en moderne bilvirksomhed med klassiske værdier. Vi leverer og servicerer biler og komponenter til bilmærkerne BMW og KIA. Nærværende miljøpolitik gælder for hele vores organisation og sætter rammen for det overordnede miljøarbejde. Meiniche A/S forbedrer løbende sin miljømæssige præstation. 

Vi bliver årligt Miljø Auditeret, og har netop lige den 28. januar 2020, gennemgået en komplet gencertificering after ISO14001 standarden.

  • Vi fremmer en bæredygtig udvikling i samfundet for at forebygge forurening og fjerne uønskede påvirkninger af miljøet.
  • Vi optimerer energiforbrug, affaldsproduktion og reducerer forbrug af faremærkede kemiske hjælpestoffer.
  • Vi sikrer, at vores indsats resulterer i løbende og målbare miljøforbedringer.
  • Vi sikrer, at vores aktiviteter planlægges og udføres under hensyn til det enkelte menneske, arbejdsmiljøet og omgivelserne.
  • Vi sikrer, at vi efterlever den internationale standard ISO14001 samt miljø- og arbejdsmiljølovgivning og andre miljørelevante krav fra BMW og Kia.
  • Vi forebygger enhver form for forurening.
  • Vi sikrer at de biler vi sælger og servicerer forurener mindst muligt ved at udføre vores arbejde ordentligt.

  •          
            Sidste revision, Jesper Meiniche d. 16/12-2019