Skip to main content
  • NY BMW I4

Velkommen hos Bayern AutoGroup. Holstebro

FABRIKSNYE BMW´ER
Bayern AutoGroup. har seks afdelinger i Jylland/Fyn, Bayern AutoGroup, hvor Holstebro er en af afdelingerne, som Jesper Meiniche og Kasper Østerby Ruby sammen har ansvaret for.
Kom ind i vores BMW-verden, og få alle relevante oplysninger om bilerne, om mulighederne for kontantkøb, finansiering, privatleasing, erhvervs leasing, flex-leasing, forsikring, service og servicekontrakter.
”Der sker jo ikke noget ved at prøve en ny BMW” – jo, der gør ! 
Vi har et passende udvalg af  BMW-modeller til rådighed, så du kan sammenligne dit BMW-valg med andre mærker – i hvert fald på prisen.

Men så hører sammenligningen også op. Mange nuværende BMW-ejere startede med en prøvetur, og nu kan de ikke stoppe den rene køreglæde. Det er ikke tilfældigt, at BMW er verdens mest bæredygtige bilmærke.
Vi står klar med yderligere informationer, en god lang prøvetur til dig og efterfølgende en fornuftig handel – gerne med din brugt bil i bytte.

Tlf.: ring 97423033
Mail: info.holstebro@bag.dk
Web: www.bag.dk/forhandlere/holstebro 

Her finder du alt om modeller, priser, data og økonomi.

Ny BMW i5 Serie

Helt ny BMW i5: Nedtællingen er begyndt

Om få måneder får ottende generation af BMW 5-serie Sedan premiere. For første gang lanceres den også som en fuldelektrisk model i form af BMW i5. Næste år får sedanen selskab af den fuldelektriske stationcar BMW i5 Touring.

Ny BMW I4 eDrive35

BMW i4: Ny version- op til 478 km

BMW fortsætter modeloffensiven af de fuldelektriske modeller og tilføjer nu en ny model til BMW i4-familien: eDrive35. Den nye model kan bestilles hos de danske forhandlere allerede fra i dag og leveres fra april måned.

BMW X5 og X6 – Omfattende opdateringer

Nyt og friskt design, nye motorer med plug-in-hybrid og mild-hybrid-teknologi samt digitale innovationer er blot nogle af højdepunkterne for de opdaterede modeller, der rammer de danske veje i april måned.

Bayern AutoGroup. Nyhedsbrev

Modtag nyheder om modellanceringer, nye modeller, eller stærke tilbud. Tilmeld dig nu!

Du tilmelder dig nyhedsmails hos os, skal du ikke være bange for, at din mailboks bliver overfyldt og vi passer selvfølgelig godt på dine informationer. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsmails fra os, kan du altid let framelde dig igen, du skal bare klikke på linket ´Afmeld nyhedsbrev´ i bunden af nyhedsmailen. Nemmere bliver det ikke.
Vi glæder os til at skrive til dig.

LÆS OM NY BMW 3 SERIE

Helt ny 3 SERIE LCi

Den nye  generation af BMW’s Businessclass bil byder på et flot nyt design, nye digitale muligheder samt et bredt udvalg af assistentsystemer. 

Startpris kr. 539.895,-

LÆS OM NY  BMW iX1 ELBIL

Helt ny X1 – nu også som ren elbil

Den tredje generation af BMW’s mindste model i X-sortimentet byder på et helt nyt design, nye digitale muligheder samt et bredt udvalg af assistentsystemer. Og for første gang fås modellen nu også i en fuldelektrisk version med op til 435 km. på en opladning og med Xdrive (4×4).

Se nyhedsbrev om den nye BMW X1 PHEV

Startpris kr. 469.500,-

PRØV DEN NYE BMW I4

Det vil ændre dit syn på, hvor godt en el-bil kan køre.

Vi kan roligt slå fast, at Bayerens stolte bilproducent startede 2022 ud i elbilens tegn. BMW i4 er baseret på en 4-serie Gran Coupé, hvorfor bilen til forveksling ligner sine søskende. Heldigvis for køreoplevelsen blev Gran Coupé udviklet med henblik på en fremtidig el-variant. 

Netop køreoplevelsen er overraskende god, noget der bestemt ikke er en garanti i de tunge elbiler. I4 yder da også 340 hk og 430 Nm i den almindelig variant under navnet eDrive40.

I4 fås også i en endnu hidsigere model, der straks vækker associationer til de legendariske M3’er. BMW laver nemlig også i4 med 544 hk og 795 Nm under navnet M50, der koster knap 100.000 kr. yderligere. Det er en umuligt tung arv BMW’s nye sedan skal løfte, mens vi ser ind i en fremtid med flere eldrevne M-modeller. 

Startpris kr. 513.908  (I4 35e får fra kr. 469.500,-)

BMW i4: Ny version med op til 478 km rækkevidde og hurtig levering

BMW fortsætter modeloffensiven af de fuldelektriske modeller og tilføjer nu en ny model til BMW i4-familien: eDrive35. Den nye model kan bestilles hos de danske forhandlere allerede fra i dag og leveres fra april måned.

BMW i4 eDrive35 har den nyeste Gen5 eDrive-teknologi, der også findes i dens søskende BMW i4 eDrive40 og M50 samt i BMW iX.

BMW i4 eDrive35 har 286 hestekræfter og en elektrisk rækkevidde på op til 478 km. Den leveres med samme standardudstyr som eDrive40-udgaven, hvilket inkluderer blandt andet BMW Live Cockpit Plus med curved display, Connected Package Professional, Parking Assistant med bakkamera, 3-zoners klimaautomatik, automatisk bagklap, Cloth/Sensatec-indtræk og 17” alufælge.

Modeloversigt BMW i4

Model

Hk

Rækkevidde

Batteri

Opladning DC 10-80%

Pris i kr.

eDrive35

286

Op til 478

70,2 kWh

32 min v. 180 kW

469.500

eDrive40

340

Op til 585

83,9 kWh

31 min v. 205 kW

513.908

M50

544

Op til 513

83,9 kWh

31 min v. 205 kW

611.688

BMW i4 eDrive35 kan allerede nu bestilles og kan leveres fra april måned.

PRØV DEN NYE BMW iX.

Det vil ændre dit syn på, hvordan en bil skal se ud.

Der er meget at sige om den helt nye BMW iX. At den er helt elektrisk, at den er fuld af blændende teknologi, at den har et interiør i særklasse, at den har firehjulstræk og kan trække op til 2500 kg. Men det er svært at beskrive følelsen indeni med ord. Du skal simpelthen prøvekøre den selv og opleve den.

BMW IX 40 kommer nu som Fulle Charged til en fantastisk attraktiv pris inkl. Harmann Kardon og El-bejt. træk. 

Startpris kr. 750.000,-

Her finder du gode svar på dine EL-bil spørgsmål!

Lær alt om elbiler – rækkevidde, opladning, omkostninger og meget mere

En elbil drives 100 % af el og oplades ved hjælp af en ladestation, enten hjemme eller i offentligheden.
Ud fra et miljømæssigt synspunkt synes elbilen dens forgængere overlegne, og så har den desuden en masse andre fordele, der både passer til byboeren, men også den mere landlige type. På denne side har vi samlet alt, du har behov for at vide om elbiler, og viser desuden ligheder og forskelle mellem elbiler og plug-in-hybrider. Klik!

Vi ved en masse om el-biler og det der hører med til at træffe de rigtige valg i forbindelse med køb af elbil, men også brugen af den når den står hjemme i carporten. 

Det vigtigste udstyr er BMW Service!

BMW Service Inclusive. FAST PRIS. INGEN BEKYMRINGER.

Der er god økonomi i at vide, hvad man betaler for service Med BMW Service Inclusive skal du udelukkende koncentrere dig om at nyde køreglæden i din BMW. Du behøver hverken skænke vedligeholdelse, serviceeftersyn eller sliddele en tanke i din aftaleperiode.

Med BMW Service Inclusive er alt, som navnet siger det, med i prisen – både originale BMW reservedele, original BMW olie, arbejdsløn og god service. Det gælder både nye og brugte biler. Og ikke bare hos din lokale autoriserede forhandler, men også hos alle de autoriserede BMW værksteder i Europa, der er med i ordningen. Og hvis du tænker på at sælge din BMW, så overdrages BMW Service Inclusive aftalen automatisk til den nye ejer, hvilket øger gensalgsværdien af din bil.

Beregn SERVICEAFTALE pris her eller ring 96101181 diekte og få hjælp!