Velkommen hos BMW – Bayern AutoGroup

Vi er din autoristerede BMW forhandler og din autoriserede BMW serviceudbyder  i Holstebro

Vi har til huse på indersiden af Ringvejen i Holstebro, tæt på midtbyen, banegården, og ikke ret langt fra Motorvejens afkørsel nr. 22. To spændende BMW showrooms med plads til et passende antal aktuelle nye BMW modeller.

Se vores flotte BMW Showroom, som er i takt med BMWs Europæiske standarder for Ci (Corporate Identity). Herudover har vi en BMW Premium Selection forretning, der typisk kan præsentere dig for 25-30 nyere brugte BMW.
Vi har til huse ud mod Holstebro´s nye vækstområde, hvor også TTH Arena, det nye Center for Sundhed og regionens nye store flotte politihovedkvarter. Du kan nyde 140 meter udstilling i ét langt stræk, så der er altid nok at kigge på, og går du udenfor, endnu mere. Du kan trygt lægge dine store forventninger i vore hænder – vi går altid gerne en ekstra meter for, at gøre dig rigtig godt tilfreds.

Hos Bayern AutoGroup Holstebro har vi alt i både nye og brugte BMW. Vi er eksperter i kloge og stuerene leasingløsninger – både til privat- og erhvervsbrug – og vi kan også tilbyde rigtig skarpe leasingpriser på vores brugte BMW. Vi er specialister i BMW, så når du handler hos os er du i trygge hænder. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, og vi hjælper og rådgiver dig altid gerne. Du er altid meget velkommen …. Dit BMW eventyr kan begynde.

 

How-to BMW

Her kan du se hvordan du gør alt med din BMW

Shot-Gun nr. #50

PRØV DEN NYE BMW I4

Det vil ændre dit syn på, hvor godt en el-bil kan køre.

Vi kan roligt slå fast, at Bayerens stolte bilproducent startede 2022 ud i elbilens tegn. BMW i4 er baseret på en 4-serie Gran Coupé, hvorfor bilen til forveksling ligner sine søskende. Heldigvis for køreoplevelsen blev Gran Coupé udviklet med henblik på en fremtidig el-variant. 

Netop køreoplevelsen er overraskende god, noget der bestemt ikke er en garanti i de tunge elbiler. I4 yder da også 340 hk og 430 Nm i den almindelig variant under navnet eDrive40.

I4 fås også i en endnu hidsigere model, der straks vækker associationer til de legendariske M3’er. BMW laver nemlig også i4 med 544 hk og 795 Nm under navnet M50, der koster knap 100.000 kr. yderligere. Det er en umuligt tung arv BMW’s nye sedan skal løfte, mens vi ser ind i en fremtid med flere eldrevne M-modeller. 

Startpris kr. 479.900,- 

PRØV DEN NYE BMW iX.

Det vil ændre dit syn på, hvordan en bil skal se ud.

Der er meget at sige om den helt nye BMW iX. At den er helt elektrisk, at den er fuld af blændende teknologi, at den har et interiør i særklasse, at den har firehjulstræk og kan trække op til 2500 kg. Men det er svært at beskrive følelsen indeni med ord. Du skal simpelthen prøvekøre den selv og opleve den.

Startpris kr. 699.900,-

Her finder du gode svar på dine EL-bil spørgsmål!

Lær alt om elbiler – rækkevidde, opladning, omkostninger og meget mere

En elbil drives 100 % af el og oplades ved hjælp af en ladestation, enten hjemme eller i offentligheden.
Ud fra et miljømæssigt synspunkt synes elbilen dens forgængere overlegne, og så har den desuden en masse andre fordele, der både passer til byboeren, men også den mere landlige type. På denne side har vi samlet alt, du har behov for at vide om elbiler, og viser desuden ligheder og forskelle mellem elbiler og plug-in-hybrider. Klik!

Vi ved en masse om el-biler og det der hører med til at træffe de rigtige valg i forbindelse med køb af elbil, men også brugen af den når den står hjemme i carporten. 

Det vigtigste udstyr er BMW Service!

BMW Service Inclusive. FAST PRIS. INGEN BEKYMRINGER.

Der er god økonomi i at vide, hvad man betaler for service Med BMW Service Inclusive skal du udelukkende koncentrere dig om at nyde køreglæden i din BMW. Du behøver hverken skænke vedligeholdelse, serviceeftersyn eller sliddele en tanke i din aftaleperiode.

Med BMW Service Inclusive er alt, som navnet siger det, med i prisen – både originale BMW reservedele, original BMW olie, arbejdsløn og god service. Det gælder både nye og brugte biler. Og ikke bare hos din lokale autoriserede forhandler, men også hos alle de autoriserede BMW værksteder i Europa, der er med i ordningen. Og hvis du tænker på at sælge din BMW, så overdrages BMW Service Inclusive aftalen automatisk til den nye ejer, hvilket øger gensalgsværdien af din bil.

Beregn SERVICEAFTALE pris her eller ring 96101181 diekte og få hjælp!