LÆS OM DEN NYE BMW iX1 ELBIL

Helt ny X1 – nu også som ren elbil

Den tredje generation af BMW’s mindste model i X-sortimentet byder på et helt nyt design, nye digitale muligheder samt et bredt udvalg af assistentsystemer. Og for første gang fås modellen nu også i en fuldelektrisk version med op til 435 km. på en opladning og med Xdrive (4×4).

Startpris kr. 459.500,-

PRØV DEN NYE BMW I4

Det vil ændre dit syn på, hvor godt en el-bil kan køre.

Vi kan roligt slå fast, at Bayerens stolte bilproducent startede 2022 ud i elbilens tegn. BMW i4 er baseret på en 4-serie Gran Coupé, hvorfor bilen til forveksling ligner sine søskende. Heldigvis for køreoplevelsen blev Gran Coupé udviklet med henblik på en fremtidig el-variant. 

Netop køreoplevelsen er overraskende god, noget der bestemt ikke er en garanti i de tunge elbiler. I4 yder da også 340 hk og 430 Nm i den almindelig variant under navnet eDrive40.

I4 fås også i en endnu hidsigere model, der straks vækker associationer til de legendariske M3’er. BMW laver nemlig også i4 med 544 hk og 795 Nm under navnet M50, der koster knap 100.000 kr. yderligere. Det er en umuligt tung arv BMW’s nye sedan skal løfte, mens vi ser ind i en fremtid med flere eldrevne M-modeller. 

Startpris kr. 502.828,-

PRØV DEN NYE BMW iX.

Det vil ændre dit syn på, hvordan en bil skal se ud.

Der er meget at sige om den helt nye BMW iX. At den er helt elektrisk, at den er fuld af blændende teknologi, at den har et interiør i særklasse, at den har firehjulstræk og kan trække op til 2500 kg. Men det er svært at beskrive følelsen indeni med ord. Du skal simpelthen prøvekøre den selv og opleve den.

BMW IX 40 kommer nu som Fulle Charged til en fantastisk attraktiv pris inkl. Harmann Kardon og El-bejt. træk. 

Startpris kr. 750.000,-

Her finder du gode svar på dine EL-bil spørgsmål!

Lær alt om elbiler – rækkevidde, opladning, omkostninger og meget mere

En elbil drives 100 % af el og oplades ved hjælp af en ladestation, enten hjemme eller i offentligheden.
Ud fra et miljømæssigt synspunkt synes elbilen dens forgængere overlegne, og så har den desuden en masse andre fordele, der både passer til byboeren, men også den mere landlige type. På denne side har vi samlet alt, du har behov for at vide om elbiler, og viser desuden ligheder og forskelle mellem elbiler og plug-in-hybrider. Klik!

Vi ved en masse om el-biler og det der hører med til at træffe de rigtige valg i forbindelse med køb af elbil, men også brugen af den når den står hjemme i carporten. 

Det vigtigste udstyr er BMW Service!

BMW Service Inclusive. FAST PRIS. INGEN BEKYMRINGER.

Der er god økonomi i at vide, hvad man betaler for service Med BMW Service Inclusive skal du udelukkende koncentrere dig om at nyde køreglæden i din BMW. Du behøver hverken skænke vedligeholdelse, serviceeftersyn eller sliddele en tanke i din aftaleperiode.

Med BMW Service Inclusive er alt, som navnet siger det, med i prisen – både originale BMW reservedele, original BMW olie, arbejdsløn og god service. Det gælder både nye og brugte biler. Og ikke bare hos din lokale autoriserede forhandler, men også hos alle de autoriserede BMW værksteder i Europa, der er med i ordningen. Og hvis du tænker på at sælge din BMW, så overdrages BMW Service Inclusive aftalen automatisk til den nye ejer, hvilket øger gensalgsværdien af din bil.

Beregn SERVICEAFTALE pris her eller ring 96101181 diekte og få hjælp!