Velkommen hos BMW – Bayern AutoGroup

Vi er din autoristerede BMW og KIA forhandler samt værksted i Holstebro

Vi har til huse på indersiden af Ringvejen i Holstebro, tæt på midtbyen, banegården, og ikke ret langt fra Motorvejens afkørsel nr. 22. To spændende BMW showrooms med plads til et passende antal aktuelle nye BMW modeller.

Se vores flotte BMW Showroom, som er i takt med BMWs Europæiske standarder for Ci (Corporate Identity). Herudover har vi en BMW Premium Selection forretning, der typisk kan præsentere dig for 20-30 nyere brugte BMW-er.

Vi har til huse ud mod Holstebro´s nye vækstområde, hvor også TTH Arena, det nye Center for Sundhed og regionens nye store flotte politihovedkvarter. Du kan nyde 140 meter udstilling i ét langt stræk, så der er altid nok at kigge på, og går du udenfor, endnu mere. Du kan trygt lægge dine store forventninger i vore hænder – vi går altid gerne en ekstra meter for, at gøre dig rigtig godt tilfreds.

Hos Bayern AutoGroup Holstebro har vi alt i både nye og brugte BMW. Vi er eksperter i kloge og stuerene leasingløsninger – både til privat- og erhvervsbrug – og vi kan også tilbyde rigtig skarpe leasingpriser på vores brugte BMW. Vi er specialister i BMW, så når du handler hos os er du i trygge hænder. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, og vi hjælper og rådgiver dig altid gerne.

Du er altid meget velkommen …. Dit BMW eventyr kan begynde.

How-to BMW

Her kan du se hvordan du gør alt med din BMW

Shot-Gun!

Emil Thorup kører med de kendte BMW

Her finder du gode svar på dine EL-bil spørgsmål!

BMW har produceret elbiler i over fire årtier, og vores store fokus på bæredygtighed og miljø har gjort at vi er blevet den førende leverandør af elbiler i Europa.

Det vigtigste udstyr er BMW Service!

BMW Service Inclusive. FAST PRIS. INGEN BEKYMRINGER.

Der er god økonomi i at vide, hvad man betaler for service Med BMW Service Inclusive skal du udelukkende koncentrere dig om at nyde køreglæden i din BMW. Du behøver hverken skænke vedligeholdelse, serviceeftersyn eller sliddele en tanke i din aftaleperiode.

Med BMW Service Inclusive er alt, som navnet siger det, med i prisen – både originale BMW reservedele, original BMW olie, arbejdsløn og god service. Det gælder både nye og brugte biler. Og ikke bare hos din lokale autoriserede forhandler, men også hos alle de autoriserede BMW værksteder i Europa, der er med i ordningen. Og hvis du tænker på at sælge din BMW, så overdrages BMW Service Inclusive aftalen automatisk til den nye ejer, hvilket øger gensalgsværdien af din bil.

Beregn SERVICEAFTALE pris her eller ring 96101181 diekte og få hjælp!