Velkommen til KIA Holstebro – hos Meiniche

Vi er din autorisrede KIA forhandler,  samt din autoriserede KIA serviceudbyder i Holstebro.

Åbningstider i juli måned :
BMW:
Mandag – fredag kl. 09.00 – 17.00
KIA:
Mandag – fredag kl. 09.00 – 17.00

Søndage lukket

KIA Holstebro ligger i kort afstand fra Holstebro Motorvejen, ved afkørsel 22. Vi har til huse ud mod Holstebro´s nye vækstområde, hvor også TTH Arena, det nye Center for Sundhed og regionens nye store flotte politihovedkvarter.

Du kan nyde 140 meter udstilling i ét langt stræk, så der er altid nok at kigge på, og går du udenfor, endnu mere. Du kan trygt lægge dine store forventninger i vore hænder – vi går altid gerne en ekstra meter for, at gøre dig rigtig godt tilfreds.

Vi har et spændende KIA showroom med plads til mange nye KIA modeller, og på arealet ud mod Stationsvej har vi altid et bredt udvalg af nye KIA biler på lager, samt brugte biler med op til 7 års garanti.

Du kan trygt lægge dine forventninger i vore hænder – vi går altid gerne en ekstra meter for, at gøre dig glad og ekstra godt tilfreds. Du er altid meget velkommen hos os – du kan godt begynde at glæde dig – dit KIA eventyr kan begynde.

VIND EN NY KIA PHEV I EN UGE

Prøv en ny KIA Plug-In eller El-bil hos KIA Holstebro – så er du med i vores månedlige lodtrækning om VIND EN KIA PHEV I EN UGE. Du kan også deltage ved at gå ind på vores facebook “Velkommen hos KIA Holstebro – hos Meiniche og LIKE vores Facebookprofil,  så deltager du også. Kom frisk! Hver måned!
Vidste du at KIA har et fantastisk PHEV og ELBIL program med nogle af verdens mest moderne bilmodeller eks. KIA EV6 – Kom ud og prøv de mange muligheder med op til næsten 500 km. på ren strøm!

LIKE Facebook KIA Holstero – Hos Meiniche

KIA ProCeed

Slår Mercedes CLA i tysk AutoBild test.
KIA plug-in hybrid

Udforsk det spændende elektriske KIA univers – og bliv helt elektrisk!

Den nye KIA Niro elektrificerede familie. There’s nothing like a Niro. Her finder du alt om KIA og deres elbiler. Se f.eks. hvad er der gemmer sig under motorhjelmen på en elbil. 

KIA tager miljøansvar alvorligt

KIA er det grønneste bilmærke i Danmark!

Siden 1997 har Danmark gennemført en række tiltag hvad angår CO2-udledningen fra personbiler. De forskellige bilmærkers gennemsnitlige CO2 udslip for både diesel og benzin afslører, at Kia er det bilmærke, som har den laveste CO2 udledning og er dermed et af de meget få bilmærker, som opfylder de oprindelige mål for 2008/09 på 140 g CO2 pr. km. 

KIA tager miljøansvar alvorligt
Alle nye biler bliver på et tidspunkt gamle. En udtjent bil udgør et miljøproblem, hvis den bliver efterladt i naturen. Omvendt er den en kilde til ny råstof, hvis den afleveres og behandles hos en miljøgodkendt autoophugger.