Velkommen til KIA Holstebro – hos Meiniche

Vi er din autorisrede KIA forhandler,  samt din autoriserede KIA serviceudbyder i Holstebro.

KIA Holstebro ligger i kort afstand fra Holstebro Motorvejen, ved afkørsel 22. Vi har til huse ud mod Holstebro´s nye vækstområde, hvor også TTH Arena, det nye Center for Sundhed og regionens nye store flotte politihovedkvarter.

Du kan nyde 140 meter udstilling i ét langt stræk, så der er altid nok at kigge på, og går du udenfor, endnu mere. Du kan trygt lægge dine store forventninger i vore hænder – vi går altid gerne en ekstra meter for, at gøre dig rigtig godt tilfreds.

Vi har et spændende KIA showroom med plads til mange nye KIA modeller, og på arealet ud mod Stationsvej har vi altid et bredt udvalg af nye KIA biler på lager, samt brugte biler med op til 7 års garanti.

Du kan trygt lægge dine forventninger i vore hænder – vi går altid gerne en ekstra meter for, at gøre dig glad og ekstra godt tilfreds. Du er altid meget velkommen hos os – du kan godt begynde at glæde dig – dit KIA eventyr kan begynde.

Kia EV6 kronet som verdens bedste ved den debuterende prisuddeling, ‘Best Cars of the Year’ 2021/2022 Og nu også Årets Bil i Europa 2022

Lynhurtig opladningDet 800V højhastigheds-opladningssystem i EV6 giver dig mulighed for at få ekstra tid til de ting, der virkelig betyder noget for dig. En hurtigopladning i 5 min. giver dig en rækkevidde på over 100 km. Oplad fra 10-80% på mindre end 18 min.

Rækkevidde på op til 528 km på ren el. 

”Batteriet i EV6 på 77,4 kWh giver en rækkevidde på op til 510 km ved en fuld opladning. Der er længere tid mellem opladningerne – og du skal derfor bruge mindre tid på at oplade bilen og kan bruge mere tid på dig.

EV6 fås også med 58 kWh-batteri, som er tilstrækkeligt til at dække alle kørselsbehov.
Baghjulstrækversionen er med én enkelt elmotor, og firehjulstrækversionen har to elmotorer, som får dig frem til dit mål uanset vejrforhold eller terræn

Rækkevidden er baseret på WLTP og afventer typegodkendelse. De endelige værdier for AER og energiforbrug offentliggøres senere.

En nem strømforsyning til dine aktiviteter

EV6 er udstyret med en vehicle-to-load-funktion (V2L), der fungerer som nem,
transportabel strømforsyning til din dagligdag eller dine fritidsaktiviteter.
EV6 kan levere op til 3,6 kW strøm, så den kan bruges som nødstrømforsyning til dit hjem. Den kan også fungere som transportabel generator til dine udendørs aktiviteter – tag dit TV med ud i naturen…

Se alt om den nye KIA EV6  – Verdens bedste bil 2021/2022

Klik ind på vores facebook !

KIA ProCeed

Slår Mercedes CLA i tysk AutoBild test.
KIA plug-in hybrid

Udforsk det spændende elektriske KIA univers – og bliv helt elektrisk!

Den nye KIA Niro elektrificerede familie. There’s nothing like a Niro. Her finder du alt om KIA og deres elbiler. Se f.eks. hvad er der gemmer sig under motorhjelmen på en elbil. 

KIA tager miljøansvar alvorligt

KIA er det grønneste bilmærke i Danmark!

Siden 1997 har Danmark gennemført en række tiltag hvad angår CO2-udledningen fra personbiler. De forskellige bilmærkers gennemsnitlige CO2 udslip for både diesel og benzin afslører, at Kia er det bilmærke, som har den laveste CO2 udledning og er dermed et af de meget få bilmærker, som opfylder de oprindelige mål for 2008/09 på 140 g CO2 pr. km. 

KIA tager miljøansvar alvorligt
Alle nye biler bliver på et tidspunkt gamle. En udtjent bil udgør et miljøproblem, hvis den bliver efterladt i naturen. Omvendt er den en kilde til ny råstof, hvis den afleveres og behandles hos en miljøgodkendt autoophugger.