Skip to main content

BMW service

De fleste kunder der køber ny bil i dag, køber nu også samtidig en service og eller reparationskontrakt. Det gør de fordi det er 20-40% billigere samlet set, og fordi det er det mest bekvemme, og let at overskue. Let, enkelt, billigere, kan finansieres sammen med bilen eller tilkøbes særskilt senere.

God service på BMW og andre mærker

Service direkte ring 96101188

En hård påstand, men det er, hvad vore medarbejdere indestår for. Serviceudgifter er i dag en stigende del af dit bilbudget.

Derfor er det vigtigt, at vi giver vore kunder, hvad han/hun betaler for, hverken mere eller mindre. En stram kalkulation levner til gengæld ikke midler til alt for mange “krumspring”, men den sikrer til gengæld, at kunden, der ikke ønsker mere end “højst nødvendigt” kun betaler det højst nødvendige. Vi er certificeret af flere importører m.f. i diverse koncepter som ISO 14001 Miljøcertificering, QMA (kvalitets styring) , DAF-Miljøcertificering, værksteds- og værktøjskontrol. Vi anvender udelukkende originale KIA reservedele – det er et princip.

BMW Service Video

For at gøre det let for sig at træffe beslutninger om evt. opgaver der ligger ud over det vi i forvejen har aftalt, så sender værkfører Lars Pedersen (96101188) dig en kort video med beskrivelse af vore observationer, der giver dig information nok til, at træffe beslutning om du ønsker opgaven udført men vi har bilen adskilt, eller om du evt. vil vente til senere…

Det er lettere, hurtigere og billigst for dig at få opgaven løst med det samme, mens vi i forvejen har bilen på liften. Go fornøjelse vi glæder os til at se dig.

Vores servicepriser

Skal man tro pressens undersøgelser, er prisen på service en flygtig størrelse. Sagen er den, at serviceintervallerne er vidt forskellige fra model til model.

I fordomsdage var det for hver 10.000 km. Så blev det for hver 15.000 km med et olieskift ind imellem og idag skal vore nye biler ofte kun tilses for hver 25-30.000 km eller 2 år vejl. Men en ting er sikkert – Københavnerpriser “oplever” du ikke hos Meiniche. Hos Meiniche oplyser vi altid gerne prisen, spørg os før du handler. Og hvis du tilføjer en servicekontrakt, er du sikret fast pris hele vejen.

Synes du, vi er for dyre, så er det bare ærgerligt for os, så får vi måske ikke ordren. I udgangspunktet udfører vi altid som et minimum, hvad servicebogen anviser. Serviceaftale med i prisen, eller fast pris pr. kilometer. Når du køber eller leaser en ny KIA – uanset om det er firmakøb, eller leasing, så er servicen typisk altid inkluderet i prisen du betaler pr. måned hvis du ønsker den facon. (dæk dog undtaget).

Ejer du selv bilen, kan du sagtens få en servicekontrakt – du skal blot ringe 96101181 til eftermarkedschef Peter Hasse, der spørger ind til dit kørselsmønster, før han laver dig et godt tilbud.

Bookingformular

Brug formularen

Skriv dit telefon nr. og e-mail i formularen

Vælg service område

Beskriv dine behov og ønsker

Vi kontakter dig indenfor 24 timer