Skip to main content
Find en brugt BMW – køb eller leasing ?

Brugte BMW biler fortjener særbehandling

BMW Premium Selection

Her kan du læse lidt om dét at købe nogle af de fineste brugte BMW biler. Vi kalder dem BMW Premium Selection. Vore Premium Selection biler er alle under 5 år gamle, og har max. kørt 120.000 km. Oftest er de yngre og har kørt væsentligt mindre. Alle gennemgår de en 360 graders vest med et 72. pkt. BMW tjek og leveres med minimum 2 års BMW garanti / 40.000 km.  Pris på gaden alt inklusive.

Du kan købe, finansiere og Flexlise din BMW hos os. 

BMW Premium Selection – biler i særklasse

Læs mere om BMW Premium Selection her!

Vore BMW Premium Selection biler leveres med hele 2 års BMW garanti
og/el. 40.000 km fra købsdato, alt efter hvad der indtræffer først.

Før vores brugte biler kan kalde sig Premium Selection gennemgår de en omfattende mekanisk og kosmetisk gennemgang – 360 graders BMW tjek.
Ring 97423033 når du har brug for hjælp!

FOR ET TRYGGERE BILKØB
BMW Premium Selection er en kvalitetssikring ved køb af en brugt BMW, udviklet til et smidigt, trygt og bekymringsfrit bilkøb. Bilerne er kvalitetstestede og udbydes af os, der kender brugte BMW bedst: dine autoriserede BMW-forhandlere. Og det sammen med markedsledende garantier og købsbetingelser, gerne med skræddersyede serviceaftaler til din BMW og til dit fremtidige bilejerskab.

Du kan købe alle biler du finder hos Bayern AutoGroup direkte hos os. 

BMW Premium selection – hvad betyder det for dig

Gør drømmen til virkelighed med en brugt BMW

Skal det nye år fejres med køb eller leasing af en ny bil? Så kan du med fordel sagtens vælge en brugt. Den giver dig høj kvalitet og masser af udstyr for pengene, og hvis du vælger en  BMW Premium Selection, så er du sikker på, at den lever op til vores højeste standarder for brugte biler. Vi har mange  valgmuligheder på lager, og vi hjælper dig rigtig gerne med attraktiv finansiering, så din drøm kan blive til virkelighed. 
Du kan se vores Holstebro lager biler her!
Du kan se ALLE  BAG´s lager biler her!

Finder du ikke hvad du søger, så finde vi den gerne til dig i ind- og eller udland.
Ring blot 97423033.

BMW Premium Selection – er også Flex-Leasing

Er du mere Flex-Leasing, så kan vi også sagtens lave en go aftale til dig. 

Er det tid til at få opfyldt drømmen?
Velkommen hos Bayern AutoGroup Flex

Det kan være svært at vælge lige den model, fra BMW’s store bagkatalog, man ønsker sig allermest. Der er mange ikoniske modeller på brugtvognsmarkedet, men det kan være svært at gennemskue hvad der er lavet, eller forandret, på bilen, og om den har haft skader. Det er der heldigvis råd for.


Ring til os og så en god snak om Flex-Leasing.

Modtag nyheder om modellanceringer, nye modeller, eller stærke tilbud. Tilmeld dig nu!

Bayern AutoGroup Nyhedsbrev

Du tilmelder dig nyhedsmails hos os, skal du ikke være bange for, at din mailboks bliver overfyldt og vi passer selvfølgelig godt på dine informationer. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsmails fra os, kan du altid let framelde dig igen, du skal bare klikke på linket ´Afmeld nyhedsbrev´ i bunden af nyhedsmailen. Nemmere bliver det ikke.

Vi glæder os til at skrive til dig.

Meiniche & Bayern