Skip to main content
Aut. Service af MINI

MINI Service hos Meiniche

Fra foråret 2024 starter vi officiel som autoriseret Mini serviceudbyder. Vi har serviceret og repareret Mini i mange år, på vores BMW værksted, så det er ikke nyt for os, men nu kan vi inden længe kalde os autoriseret MINI service.
Vi er ikke MINI Miniforhandler. 

De fleste kunder der køber ny bil i dag, køber nu også samtidig en service og eller reparationskontrakt. Det gør de fordi det er 20-40% billigere samlet set, og fordi det er det mest bekvemme, og let at overskue. Let, enkelt, billigere, kan finansieres sammen med bilen eller tilkøbes særskilt senere.

 • BMW Service
  God service på MINI og andre mærker

  Det er hvad hvad vore medarbejdere indestår for. Serviceudgifter er i dag en stigende del af dit bilbudget.

  Derfor er det vigtigt, at vi giver vore kunder, hvad han/hun betaler for, hverken mere eller mindre. En stram kalkulation levner til gengæld ikke midler til alt for mange “krumspring”, men den sikrer til gengæld, at kunden, der ikke ønsker mere end “højst nødvendigt” kun betaler det højst nødvendige. Vi er certificeret af flere importører m.f. i diverse koncepter som ISO 14001 Miljøcertificering, QMA (kvalitets styring) , DAF-Miljøcertificering, værksteds- og værktøjskontrol. Vi anvender udelukkende originale KIA reservedele – det er et princip.

 • servicepriser
  Vores servicepriser

  Skal man tro pressens undersøgelser, er prisen på service en flygtig størrelse. Sagen er den, at serviceintervallerne er vidt forskellige fra model til model.

  I fordomsdage var det for hver 10.000 km. Så blev det for hver 15.000 km med et olieskift ind imellem og idag skal vore nye biler ofte kun tilses for hver 25-30.000 km eller 2 år vejl. Men en ting er sikkert – Københavnerpriser “oplever” du ikke hos Meiniche. Hos Meiniche oplyser vi altid gerne prisen, spørg os før du handler. Og hvis du tilføjer en servicekontrakt, er du sikret fast pris hele vejen.

  Synes du, vi er for dyre, så er det bare ærgerligt for os, så får vi måske ikke ordren. I udgangspunktet udfører vi altid som et minimum, hvad servicebogen anviser. Serviceaftale med i prisen, eller fast pris pr. kilometer. Når du køber eller leaser en ny MINI – uanset om det er firmakøb, eller leasing, så er servicen typisk altid inkluderet i prisen du betaler pr. måned hvis du ønsker den facon. (dæk dog undtaget).
  Her køber du MINI i Danmark.

  Ejer du selv bilen, kan du sagtens få en servicekontrakt – du skal blot ringe 96101181 til eftermarkedschef Peter Hasse, der spørger ind til dit kørselsmønster, før han laver dig et godt tilbud.

 • MINI SERVICE AFTALE
  Mini Service Inclusive

  GUNSTIGT, TRYGT OG BARE GODT.

  1. Forskellige servicepakker til forskellige behov: til benzin-, diesel-, hybrid- og elbiler.
  2. Klar prisfordel i forhold til at betale for enkelt service og med fuld kontrol over omkostningerne.
  3. Aftaleperioder på 3 til 6 år eller 40.000 til 120.000 km for biler med forbrændingsmotor, ingen kilometerbegrænsning for elbiler.*
  4. Servicespecialister, der kender MINI og MINI Originaldele.
  5. Højere videresalgsværdi takket være automatisk overførsel til den nye ejer.

  * Omfang, periode og distance kan forlænges til 10 år og 200.000 km i op til 15 måneder efter aftalens udløb. Perioden/distancen tæller fra registreringsdatoen.

  Hvis du indtaster dit registreringsnummer herunder, beregner kalkulatoren, hvilken Service Inclusive-pakke der ville passe bedst til dig og din MINI.

  Du kan også ringe til Peter hasse, så regner han et tibud til dig. Ring 96101181. 

 • Få en video inden vi begynder
  MINI Servicevideo

  Bestil en videogennemgang af din bil, når den skal til service eller på værksted.

  Din autoriserede BMW/MINI-mekaniker laver en praktisk video, mens han gennemgår din bil. Du kan altså følge med i den tekniske gennemgang og får vist, om alt er som det skal være. Skulle der være noget, som vi mener, du bør være opmærksom på, så forklarer vi dig hvorfor, og hvor meget det haster at få lavet. Vi kategoriserer de forskellige kontrolpunkter med rød (bør laves nu), gul (bør kigges på inden længe) eller grøn (alt er fint).

HER KAN DU BOOKE MINI SERVICE HOS MEINICHE

Bookingformular

 • Brug formularen

 • Skriv dit navn og evt. dit firma

 • Skriv dit telefon nr. og e-mail i formularen

 • Vælg bilmærke du skal have service på

 • Skriv din bils registreringsnummer

 • Skriv din bils kilometerstand

 • Vælg serviceområde

 • Beskriv dine behov og ønsker
 • Vi kontakter dig indenfor 24 timer

  Vælg bilmærke

  Her kan du foretage dine ønskede servicevalg!

  Bestil en videogennemgang af din Mini

  MINI Service Video

  For at gøre det let for sig at træffe beslutninger om evt. opgaver der ligger ud over det vi i forvejen har aftalt, så sender værkfører Lars Pedersen (96101188) dig en kort video med beskrivelse af vore observationer, der giver dig information nok til, at træffe beslutning om du ønsker opgaven udført mens vi har bilen adskilt, eller om du evt. vil vente til senere…

  Det er lettere, hurtigere og billigst for dig at få opgaven løst med det samme, mens vi i forvejen har bilen på liften. Go fornøjelse vi glæder os til at se dig.

  Vi ved en masse om el-biler og det der hører med til at træffe de rigtige valg i forbindelse med køb af elbil, men også brugen af den når den står hjemme i carporten. 

  KONTAKT OS

  Meiniche & Bayern
  Modtag nyheder om modellanceringer, nye modeller, eller stærke tilbud. Tilmeld dig nu!

  MINI aktuelle nyheder

  Du tilmelder dig nyhedsmails hos os, skal du ikke være bange for, at din mailboks bliver overfyldt og vi passer selvfølgelig godt på dine informationer. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsmails fra os, kan du altid let framelde dig igen, du skal bare klikke på linket ´Afmeld nyhedsbrev´ i bunden af nyhedsmailen. Nemmere bliver det ikke.

  Vi glæder os til at skrive til dig.
  Du køber ny MINI hos Bayern AutoGroup.

  Meiniche & Bayern