Skip to main content

Om os

Meiniche og Bayern Autogroup. Holstebro er et 3.400 m2 stort multi-bilhus fordelt på to nybilmærker BMW og KIA, samt to brugtbil afdelinger.

Meiniche & Bayern AutoGroup

Vi er din autoristerede BMW og KIA forhandler samt værksted i Holstebro

Firmaet der aldrig sover…

Hos os finder du nybilbilforretninger på én adresse, samt ét samlet fantastisk populært eftermarked, der tilsammen repræsentere vort varemærke “Firmaet der aldrig sover” ®

Vi er en virksomhed med multibrand forhandling af flere bilmærker. KIA og BMW. Hvert mærke har herudover hver en brugtbil forretning. Du finder os på Jens Baggesens Vej 5-7, 7500 Holstebro. Vore showrooms i flere planer er udviklet i takt med importørerne KIA Motors Europes CI og BMWs Europæiske standarder for Ci (Corporate Identity)

BMW og KIA har nu fået til huse bag en mere end 100 meter lang facade, ud mod Holstebro´s nye vækstområde, hvor TTH Arena, det nye Sundheds Center og regionens nye store Politihovedkvarter også ligger. Holstebro Motorvejen, der netop er åbnet, med afkørsel nr. 22. mod Meiniche.

Intern vision

Vi ønsker et stærkt team af stolte- og loyale medarbejdere med høj faglighed, der udviser gensidig respekt og omsorg for hinanden og virksomhedens holdninger til troværdighed, kvalitet og ikke mindst langvarige kunderelationer.

Ekstern vision

Vi ønsker at være kundernes foretrukne valg ved køb og servicering af bil, fordi vi leverer oplevelser af høj kvalitet, er troværdige og udviser oprigtig interesse for vore kunder.

Vi rådgiver dig hele vejen uanset, hvilken bil du har kig på

Tid til at skifte bilen ud? Vi hjælper dig!

Vi er hele Nordvestjyllands Kiaforhandler og med Bayern AutoGroup Holstebro, Midt- og Vestjyllands BMW-forhandler. Med en godt 100 meter lang salgsafdeling med nye og brugte Kia- og BMW-biler, servicefaciliteter, værksted, reservedelslager, skade- og klargøringscenter samt dækhotel, føler vi os gearet til bilejernes forventninger om optimal kundebetjening.