Skip to main content
Aut. Mini Service

Velkommen hos

Indhold på vej

Indhold på vej

Indhold på vej

Indhold på vej

Kontakt os allerede i dag

Har du brug for hjælp?

Her hos Bayern AutoGroup. Holstebro, sætter vi en ære i at få dig til at føle dig velkommen og godt behandlet. I dagens Danmark er priserene nærmest ens alle steder efterhånden, så du må´ faktisk godt forvente en rigtig god oplevelse gennem hele i processen.

Vi står altid klar med relevante informationer, en god lang prøvetur og efterfølgende et bud på en fornuftig handel – gerne med din brugt bil i bytte…

Fortæl os hvad du har brug for, og hvad du forventer af os, så hjælper vi dig frem til den rigtige løsning – vi gør dig glad!

Meiniche & Bayern

Nye modeller det fortjener et kig lige nu!

Prøv den nye BMW IX1 20 Msport – Ren el med 204 hk.

420.000,-

Startpris kr.

BMW iX1 udstråler beslutsomhed og inspirerer med sin funktionalitet og alsidighed og evnen til også at gå nye veje i hverdagen. Vælg mellem BMW iX1 eDrive20 og BMW iX1 xDrive30 

  • Selvbevidst fremtoning udvendigt med et monolitisk designsprog
  • Optimal komfort i kabinen takket være aktive sæder med massage- og lændefunktion, så man ikke bliver træt, når man sidder på sædet
  • Moderne multimediecockpit takket være det innovative BMW Curved Display med touch- og sprogbetjeningskoncept
  • Med en rækkevidde på op til 462 km er der sikret fuld fleksibilitet

Se forbrugstal på Linket:  Hent IX1 prisliste!

Helt ny BMW iX2 Msport Ren El-bil

430.000,-

Startpris kr.

Den nye generation af BMW (X2) er den helt nye IX2  bil byder på et flot nyt design, nye digitale muligheder samt et bredt udvalg af assistentsystemer. Kommer som IX2 eDrive20 og IX2 30 xDrive

Den helt nye BMW iX2 er en 100 % elektrisk coupé-SUV med en rækkevidde på op til 449 km. Proportionerne og de dynamiske linjer bidrager til bilens sportslige look, udstråler individualitet og giver et stilrent udtryk

Se forbrugstal på Linket:  Hent IX2 prisliste!

Helt ny BMW iX3 Msport Charged Ren El-bil

540.000,-

Startpris kr.

Knapt frisk fra trykken har du her et af BMWs skarpeste bud en super fin SUV 100% Elbil – op til 461 km, BMW IX3 Msport Charged med alt hvad hjertet begærer af lækkert sikkerheds og komfortudstyr.

Skarp pris fra kr. 540.000,- på gaden, vejl. beskatnings værdi ved leasing på kun kr. 474.500,- og så privatleasingbomben. ⭐⭐⭐⭐⭐ Privatleasing fra kun 5.995,- pr. md. *)

*) Privatleasing vilkår

Førstegangsbetaling: 30.000 kr.

Leasing periode: 36 måneder.

Km i perioden: 45.000

Totalomkostninger: 251.715 kr.

Etableringsgebyr: 4.995 kr.

Administrationsgebyr pr md.: 25 kr.

Rækkevidde op til 461 km. Forbrug 18,5-18,8 kWh/100 km. CO2-udledning 0 g/km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 7,5 timer. Opladningstid 10-80% ved 150 kW: 33 min.Se forbrugstal på Linket:  Hent IX3 prisliste!

Prøv den nye BMW I4 Gran Coupe – ren el fra 286-544 hk.

477.054,-

Startpris kr.

Vi kan roligt slå fast, at Bayeren´s stolte bilproducent startede året ud i elbilernes tegn. BMW i4 er baseret på en 4-serie Gran Coupé, hvorfor bilen til forveksling ligner sine søskende. Heldigvis for køreoplevelsen blev Gran Coupé udviklet med henblik på en fremtidig el-variant.

Netop køreoplevelsen er overraskende god, noget der bestemt ikke er en garanti i de tunge elbiler.
I4 yder fra 286 hk i den billigste variant under navnet eDrive35. Og 340 hk. i model I4 edrive40.

I4 fås også i en endnu hidsigere model, der straks vækker associationer til de legendariske M3’er. BMW laver nemlig også i4 med 544 hk og 795 Nm under navnet M50, der koster ca. 140.000  kr. yderligere. Det er en umuligt tung arv BMW’s nye Gran Coupe´el-bil skal løfte, mens vi ser ind i en fremtid med masser af fine  Msport-modeller.

Se forbrugstal på linket: Hent i4 Prisliste

Helt ny BMW i5 Sedan – Ren el fra 340-601 hk.

590.000,-

Startpris kr.

Enestående komfort og karakteristisk design, der virkelig emmer af BMW. En elsket klassiker, som nu også tilbydes som 100 % eldrevet, tilpasset til alle livets behov. Den helt nye BMW i5 Sedan er bilen til dig, der ikke er tilfreds med godt nok. Dette er en perfekt firmabil og en elektrisk fortsættelse af BMW 5-seriens legendariske historie. Du får banebrydende teknik og overlegen ydelse. Den er luksuriøst komfortabel og rigtig sjov at køre. Besøg en BMW forhandler og oplev en rummelig, sikker og alsidig bil med en klassisk BMW personlighed.

Se forbrugstal på linket: Hent i5 Sedan Prisliste

Helt ny BMW i5 Touring – Ren el fra 340-601 hk.

605.000,-

Startpris kr.

Med den nye BMW i5 Touring når du dine mål udelukkende på strøm. Og den har masser af plads til enhver udfordring, så du let finder plads til det hele. Oplev alle modelvarianter af den nye BMW i5 Touring, dens udstyrsmuligheder og tekniske data samt alsidige muligheder for leasing og finansiering.

Se forbrugstal på linket: Hent i5 Touring Prisliste

PRØV DEN NYE BMW iX

750.000,-

Startpris kr.

Det vil ændre dit syn på, hvordan en bil skal se ud.
Der er meget at sige om den helt nye BMW iX. At den er helt elektrisk, at den er fuld af blændende teknologi, at den har et interiør i særklasse, at den har firehjulstræk og kan trække op til 2500 kg. Men det er svært at beskrive følelsen indeni med ord. Du skal simpelthen prøvekøre den selv og opleve den.

BMW IX 40 kommer nu som Fulle Charged til en fantastisk attraktiv pris inkl. Harmann Kardon og El-bejt. træk.

Se forbrugstalpå linket: Hent IX prisliste

Meiniche & Bayern
Lær alt om elbiler – rækkevidde, opladning, omkostninger og meget mere

Her finder du gode svar på dine EL-bil spørgsmål!

En elbil drives 100 % af el og oplades ved hjælp af en ladestation, enten hjemme eller i offentligheden.
Ud fra et miljømæssigt synspunkt synes elbilen dens forgængere overlegne, og så har den desuden en masse andre fordele, der både passer til byboeren, men også den mere landlige type. På denne side har vi samlet alt, du har behov for at vide om elbiler, og viser desuden ligheder og forskelle mellem elbiler og plug-in-hybrider. Klik!

Vi ved en masse om el-biler og det der hører med til at træffe de rigtige valg i forbindelse med køb af elbil, opladning af elbil,  men også brugen af den når den står hjemme i carporten. 

Du kan med stor fordel købe en servicekontrakt !
Det koster en brøkdel af hvad du tror – at servicere den.

Meiniche & Bayern

Den nye BMW i5 er designet af en dansker

Fantastisk design
Modtag nyheder om modellanceringer, nye modeller, eller stærke tilbud. Tilmeld dig nu!

Bayern AutoGroup Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig nyhedsmails hos os, skal du ikke være bange for, at din mailboks bliver overfyldt,  og vi passer selvfølgelig godt på dine informationer. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsmails fra os, kan du altid let framelde dig igen, du skal bare klikke på linket ´Afmeld nyhedsbrev´ i bunden af nyhedsmailen. Nemmere bliver det ikke.

Vi glæder os til at skrive til dig.